31-10-10

Koude

De herfst en winterperiode is voor mij een tijd om op m'n hoede te zijn. Ik moet opletten dat mijn spieren niet de hele dag opgespannen staan van de kou of de ontstekingen gaan welig tieren. Het probleem is dat ik het pas doorheb als de pijn zich meer en meer manifesteert. Ik zoek dan direct naar een middeltje om te ontspannen zoals een warm kersenpitkussen op m'n schouders leggen en hete thee of oxo drinken...kan echt deugd doen. Mijn handen zijn zéker in die periode ijskoud en die warm ik dan aan m'n hete kopje. Het elektrisch deken ligt nu ook in bed en dat zet ik 's avonds een uurtje voor ik ga slapen op om terstond te kunnen genieten van de warmte. Zo moet ik me elke dag opnieuw zien te ontspannen. Voor mijn part mogen deze twee seizoenen vlug voorbij gaan.

Gepost door maike in Fibromyalgie | Commentaren (4) | Tags: fibromyalgie

Commentaren

Voor mijn part ook! Niet te doen hoe ik afzie vandaag! Al de hele dag pijn pijn pijn. Al twee pijnstillers achter de kiezen zonder effect... pfff! Bring on the sun please! Now?
Liefs,

Gepost door: Bientje | 31-10-10

Reageren op dit commentaar

Ik ga me samen met jullie in de lappenmand leggen! K ben geradbraakt, lig al twee dagen in de zetel na het feestje vor mijn mannetje zijn verjaardag. K voel me depri zonder echt te weten waarom! K lig al twee dagen op mijn electrisch deken! Het voelt alsof mijn lijf vol gaten zit en ik de minste tocht voel, die pijnlijk door mijn lijf snijdt! Man, man, ik mag er niet aan denken dat ik zou moeten gaan werken, zou me echt, echt niet lukken!
liefs
christa

Gepost door: christa | 01-11-10

Reageren op dit commentaar

warm houden is de boodschap
ik heb me nu zo'n 'rode' lamp gekocht
en t is niet om er mee aan de venster te zitten ;-)

de mist of de regen geweest
ik weet het niet
hier heel veel knagende pijn in schouderkoppen en armen

Gepost door: fotorantje | 03-11-10

Reageren op dit commentaar

Mijn electrisch dekentje is een gouden investering geweest! Ik ga me er nog eentje kopen voor in mijn bed boven, want van een warme zetel naar en koud bed kan een grote overgang betekenen!
xx

Gepost door: christa | 05-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.