26-09-10

Deze blog is...

...gesloten voor een lange tijd.

Gepost door maike | Commentaren (5)

Commentaren

Waarom Maike?
Wat scheelt eraan?

Gepost door: Bientje | 26-09-10

Reageren op dit commentaar

Geen zin meer maike?? Vast veel te veel aan je hoofdje!
Ach, niets moet ook hé !
liefs

Gepost door: christa | 28-09-10

Reageren op dit commentaar

Bientje en Christa,
Ik had meer weerwerk verwacht, misschien verwachtte ik teveel, maar door te weinig reacties weet ik niet hoe jullie omgaan met fibro...of jullie hetzelfde ervaren als ik, of wat jullie anders doen dan ik, maw. het uitwisselen van tips enz. Als je de titels van mijn 'recente berichten' leest, kon iedereen er een eigen ervaring, beleving of suggestie aan toevoegen in het reactievenster wat spijtig genoeg te weinig gebeurde en ik weinig of geen weerwerk kon bieden.

Gepost door: maike | 30-09-10

Reageren op dit commentaar

Hey Maike,
toch vind ik het jammer! Weet je , ik probeer mijn antwoorden op iemands blog eigenlijk een beetje te beperken, omdat ik niet wil gaan overheersen! Het gaat per slot van rekening om iemands blog en die moet je respecteren en dat doe je volgens mij, door te luisteren ( in dat geval te lezen) en en effe te reageren , zonder zelf ellenlange litanieën te schrijven! Op elkaars blogs kunnen we toch veel tips halen, door elkaars verhalen te gaan lezen! Zo zie ik dat toch hoor, ik lees bij Bientje en bij jou en daardoor leer ik bij en ikhoop dat er af en toe ook eimand ietsiepietsie bijleert van mijnen blog.
Ach zo zie je maar dat ieder de dingen een beetje anders ziet, nietwaar! En een blog schrijven moet uiteraard leuk blijven hé en als het je voor jou niet ok aanvoelt , wel dan moet je er ook niet meer doorgaan.
In elk geval veel liefs van mij!

Gepost door: christa | 30-09-10

Reageren op dit commentaar

Je hebt m'n vorig postje niet begrepen, Christa.
Lezen en reageren, is de normaalste zaak van de wereld! Men komt lezen en men komt terug omdat men het interessant vind, of gelijkenissen vertoont en daar reageert men op. Komt er geen reactie, dan hebben die personen geen interesse in uw blog, zo simpel is dat.

Heeft men een ziekte -eender dewelke- en komt die ziekte overeen met waar je over schrijft, zal men een reactie achterlaten en je vertellen hoe die persoon het ervaart! Zo gaat dat, Christa en met iemands blog alleen maar te lezen zonder reactie, is het maar een eenzame bedoening!

Gepost door: maike | 01-10-10

De commentaren zijn gesloten.