09-09-10

Koude handen en voeten

Ik weet niet of ik koude handen en voeten onder de categorie 'Fibromyalgie' moet plaatsen, maar ik heb er de laatste jaren veel last van gekregen, zeker van koude voeten! En om die warm te krijgen komt er meer bij kijken dan dikke sokken hoor. Eerlijkheidshalve moet ik er aan toevoegen dat ik de laatste jaren niet zo bedrijvig bezig ben dan al die jaren ervoor en een meer zittend leven leidt en dan kan het zijn dat het daar aan ligt. Hoe minder je doet, hoe minder je een goede bloeddoorstroming hebt...een logische gedachte, toch? Als ik een kleine wandeling maak zijn mijn voeten in ieder geval wel warm, vandaar mijn logisch gedacht.

Gepost door maike in Fibromyalgie | Commentaren (2) | Tags: koude, warmte, fibromyalgie

Commentaren

Hallo Maike!

Velen hebben er last van maar ik denk dat het komt omdat jij niet zoveel beweegt want ik heb er geen last van, natuurlijk in de winter heb ik altijd koud en dan weer aanvallen van zweet, niet te doen soms, rillen van de kou en een paar minuten later zou ik alles uittrekken dat het zweet me van mijn lichaam loopt!! heel erg lastig is het!
Ik ga ook nog naar de kine en daar moet ge bewegen en daar krijg ik een masage en die doen goed aan mijn lichaam hoor!!! Zou je dat eens niet proberen???

Lieve groetjes van een lotgenoot!!!

annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 10-09-10

Reageren op dit commentaar

Ik heb ALTIJD koude handen en voeten. En in de winter uiteraard het ergst van al. Dan moet ik idd. ook héél veel moeite doen om ze warm te krijgen!
liefs,

Gepost door: Bientje | 10-09-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.